گوشت فریز شده
وارد مسائل اقتصادی و مصرف گوشت های از پایه منجمد برزیلی و ... نمیشوم و به گوشت گرمی میپردازم که متاسفانه به دلایلی آنرا فریز میکنیم .
در زندگی روزمره ما عادتی بوجود آمده که متاسفانه در خریدهایمان اسراف میکنیم ، مانند میوه یا نان که به دلیل خرید زیاد ، دور ریز آن نیز زیاد میشود .(البته با توجه به افزایش قیمتها کمتر شده است)
گوشت قرمز (گوسفند و گوساله) نیز در همین راستا قرار دارد ، گذشته از قیمت بالای آن ، معمولا بخشی از گوشت خریداری شده به فریزر منتقل میشود که کمی نگران کننده است :
- خوردن گوشت منجمد گاو و گوساله هیچ سودی ندارد
- گوشت چرخ کرده را فریز نکنید
- اگر گوشت منجمد ذوب شده و دوباره منجمد شود، بویژه در انجماد نامناسب یخچالهای خانگی، و مجددا برای مصرف از انجماد خارج شود، هر چیزی میتواند باشد جز گوشت .
- گوشت منجمد را سریع یخ زدایی نکنید
- نباید گوشت را بیشتر از ۱۰ روز فریز کرد
موارد بالا ، تنها بخشی از موارد مضر در استفاده از این نوع گوشت است .
حال چه باید کرد ؟
به نظر میرسد بهترین راه حل برای این مسئله ، استفاده از گوشت گرم و تازه است که میتوان با خرید کم ، آنرا تا ۳ روز درون یخچال قرار داد و در این مدت از آن استفاده نمود .
درست است که برای هربار تهیه غذا (خورش و ...) مجبور به خرید گوشت هستیم ، ولی این باعث میشود تا همواره از گوشت سالم استفاده نماییم .